Door in te loggen op ENERGIELABEL kunt u uw voorlopige energielabel definitief maken, of wijzigingen aan uw woning doorgeven en verwerken in uw Energie label. Bouw5D is een van de erkend deskundigen die graag uw label valideren (€ 10,- inkl BTW.)

Hulp nodig om de juiste gegevens te verzamelen? Graag maken wij een afspraak. 06-42055126 en info@Bouw5D.com 
Uitgaande van een bezoek van maximaal 1 uur berekenen wij u hiervoor € 50,- inkl BTW 

Het energielabel geeft u inzicht in het energieverbruik van uw woning. Aan de hand van de gegevens van uw woning, wordt gekeken hoe of het verwachte gebouw gebonden energieverbruik van uw woning zich verhoudt tot een standaard/referentie woning. Die verhouden wordt uit gedrukt in een energie prestatie coëfficiënt en vertaald naar een energie label.

Er zijn labels van A t/m G. Hoe minder energie uw woning verbruikt, hoe beter deze scoort. Een laag verbruik resulteerd in een A label, een G label geeft aan dat uw woning veel energie voor verwarming en warmwater vraagt. 

Uw energieverbruik maakt een aanzienlijk deel uit van uw vaste kosten, van uw woonlasten. Als EPA-W adviseur willen wij u graag helpen inzicht te krijgen in de opbouw van uw energie verbruik en zoeken samen met u naar mogelijkheden te besparen op uw energieverbruik.

Wilt u weten hoe u uw woning optimaal kan isoleren en uw energieverbruik te minimaliseren, dan kunnen wij voor u een maatwerkadvies voor u opstellen. Heeft u goede gemaatvoerde tekeningen, plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden van uw woning, dan gelden voor uw maatwerkadvies de volgende tarieven:

  • grondgebonden een gezinswoning < 150m2 BVO € 121,- inkl BTW
  • twee onder een kap woning <250m2 BVO             € 150,- inkl BTW
  • vrijstaande woning <250m2. BVO                         € 170,- inkl BTW

Heeft u geen goede tekening? Geen probleem graag meten wij uw woning in en teken hem uit. Graag maken wij hiervoor een vrijblijvende offerte. (Vanaf € 300,-)

Informatie over hoe u uw definitieve energie label aanvraagt, vind u hier:  Energielabel 

Ervaringen met Passiefhuis vind u hier: Woonlekker

Bouw5D is lid van:

zelfbouw